Top

Petnostics UTI Strips

Nieuw
  • Petnostics UTI Strips
  • Petnostics UTI Strips
  • Petnostics UTI Strips
19,95

Petnostics UTI Teststrips


Met de Urinary Tract Infection teststrips van Petnostics test je de urine van je hond of kat eenvoudig en snel thuis op leukocyten, nitriet en bloed. Wanneer deze waarden afwijken kan dit duiden op een bacteriële urineweginfectie.


Test de urine van je hond of kat snel en eenvoudig thuis

Bevat 5 teststrips en een scankaart

Test op leukocyten, nitriet en bloed
Monitor de gezondheid van je hond of kat

Niet goed, geld terug 


Met behulp van de gratis app van Petnostics monitor je de gezondheid van je huisdier. Deze strips zijn specifiek voor de test op leukocyten, nitriet en bloed. Dit zijn parameters die kunnen duiden of je hond of kat last heeft van een bacteriële urineweginfectie. Het is geen officiële diagnose maar een hulpmiddel om de parameters in de gaten te houden. Heeft je huisdier bijvoorbeeld last van een bacteriële urineweginfectie dan kun je eens in de paar weken testen hoe het staat met de betreffende waarden.


Gebruiksaanwijzing

  • Verzamel de urine van je hond of kat
  • Plaats de urine op een teststrip
  • Plaats de teststrip op de scankaart
  • Gebruik de gratis app van Petnostics om de resultaten uit te lezen.


Waarom deze test?

Deze test gebruik je specifiek om bacteriële urineweginfectie op te sporen. Wijken de waarden af van de norm dan is het van belang dat je hiermee naar de dierenarts gaat. De dierenarts kan helpen met een behandelplan. Vervolgens kun je de waarden van leukocyten, nitriet en bloed in de urine monitoren met de teststrips van Petnostics zodat je altijd op tijd bent als je hond of kat extra of andere behandeling nodig heeft.


Download Petnostics Itunes        Playstore Petnostics App


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code