Top

OxyPet Geurverwijderaar

Nieuw
  • OxyPet Geurverwijderaar
  • OxyPet Geurverwijderaar
  • OxyPet Geurverwijderaar
  • OxyPet Geurverwijderaar
FullFullFullFullFull
(4.5 / 12 Reviews)
15,00

OxyFresh Pets Geur Verwijderaar

OxyFresh Pets Geurkiller is een must-have voor alle diereneigenaren. De spray verdelgt nare dierenluchtjes uit huis en auto waaronder stoelen, banken, hondenmanden, kattenbakken, gordijnen, vloerbedekking, dekbedden en overige textielsoorten. Tegelijkertijd ruikt uw huis weer schoon en fris. 

✔️ Neutraliseert vieze geurtjes
✔️ Veilig voor dier en mens
✔️ Bewezen effectief
✔️ Aanbevolen door dierenartsen
✔️ Niet goed, geld terug
✔️ Bestel er 2 voor €25
✔️ Vandaag besteld, morgen in huis

De Oxyfresh geurspray kan ook direct op uw huisdier gesprayd worden in geval van een stinkende vacht, specifieke huidaandoeningen of ontstoken anaalklieren.

Oorzaak stinkende geuren door huisdieren
Uw hond of kat kan door middel van urine, uitwerpselen, braaksel, stinkende vacht en/of huidaandoeningen de luchtkwaliteit in huis negatief beïnvloeden. Spray daarom enkele keren op de plekken waar de stinkende bron zich bevindt en verbeter de luchtkwaliteit in huis.Het verschil met andere geurverwijderaars
OxyPet Geurverwijderaar bevat geen bijtende chemicaliën en geen parfum. Het is zelfs zo veilig dat je het rechtstreeks op je viervoeter kunt sprayen. Terwijl andere merken de geur slechts maskeren, bestrijdt OxyFresh de bron. 

Hoe werkt het precies?
OxyPet werkt op basis van actief zuurstof, ook wel Oxygene genoemd. Stinkende geuren ontstaan doordat afvalstoffen door bacteriën worden omgezet in stinkende zwavelverbindingen. Door deze plekken te besprenkelen met Oxygene, sterven bacteriën direct af waardoor ze geen stinkende geuren meer kunnen veroorzaken. Tegelijkertijd creëert deze spray een schoon en fris ruikend huis.

Gebruiksaanwijzing
Spray enkele keren rechtstreeks op de bron om stinkende geuren te verdelgen. Controleer kleurvastheid voor gebruik.

Ingrediënten
Water (aqua), Sodium Chlorite (Oxygene® Stabilized Chlorine Dioxide), Potassium Phosphate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Chlorophyllin-Copper Complex


Reviews (12)
FullFullFullFullFull (4.5 / 12 Reviews)

Roelof (19-04-2018) FullFullFullFullFull he he eindelijk weer beschikbaar. Jullie zouden wat aan jullie inkoopbeleid moeten doen, 2 maanden op een meurende bank moeten zitten.

siem (01-01-2018) FullFullFullFullFull kan deze spray ook op jassen gebruikt worden en blijft daarna dan niet zo een nare onnatuurlijke parfum lucht achter?

Beste Siem. Dat kan zeker. Zet de spraykop niet te dicht op de jas. Verstuif de vloeistof als het ware geleidelijk over de stof. Succes

Billi (05-12-2017) FullFullFullEmptyEmpty Vraagje: moet je blijven sprayen of is het eenmalig gebruik? Mijn bank komt uit een hondenomgeving, maar ik heb zelf geen hond meer. Ik wil wel van die hondengeur af, maar moet ik dan steeds de spray blijven kopen? Alvast bedankt!


Reactie Tophond: Beste Billi. Je hoeft niet altijd te blijven sprayen. Afhankelijk van de intensiteit van de geur kan het mogelijk zijn dat je een aantal dagen achtereen moet sprayen, in de meeste gevallen hoeft dit niet. Succes!

Monique (09-10-2017) FullFullEmptyEmptyEmpty Wij hebben afgelopen donderdag de oxypet spray gekocht. Vandaag maandag nog steeds niets ontvangen. Eindeloos gebeld zonder dat de telefoon word opgenomen. Mail gestuurd ook daar geen reactie op tot heden. Ik ben tot nu toe alles behalve blij

Reactie Tophond: Dag Monique. Bedankt voor uw bericht. Mijn excuses dat u ons niet te pakken heeft gekregen. Vanwege onverwachte omstandigheden hebben we ons niet aan de beloofde levertijd kunnen houden. Zou u mij een mailtje willen sturen met uw ordernummer? Dan zorg ik ervoor dat we u zullen compenseren voor de late levertijd. Hartelijke groet, Peter

Richard B. (06-09-2017) FullFullFullFullFull Ik werd getipt door de hondentrimster - heel fijne spray!

Ghostbuster3 (05-09-2017) FullFullFullFullEmpty Ik moet bekennen dat dit een uitstekende spray is, niet zomaar wordt het vernoemd als een van de allerbeste geurverwijderaars op de markt.

Eugene (28-08-2017) FullFullFullFullFull Muffe geur mee uit de bank kunnen halen. Mijn vrouw had bijna een nieuwe gekocht ;) maar deze (ik vind het een dure) spray zorgt wel voor een niet-stinkende, neutraal ruikende bank. Is het ook mogelijk dat ik dit de volgende keer bij jullie kom ophalen?

Reactie Tophond: Dag Eugene, bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn ook erg trots op onze spray! Helaas is afhalen niet mogelijk. Wellicht in de toekomst verkrijgbaar in de winkel. Hartelijke groet, Peter van Tophond.nl

Gretha (25-08-2017) FullFullFullFullFull Goede spray. Het haalt de nare stank uit mijn tapijt, auto en bank. Ik spray het ook direct op mijn honden. Ik heb het idee dat dit niet zo'n goedkoop maskerend middel is maar dat het de geur en ellende daadwerkelijk bij de basis aanpakt.

Quinty (29-06-2017) FullFullFullFullFull Super product!

Francis (13-05-2017) FullFullFullFullFull Werkt TOP!! De shampoo van jullie is ook zeer prettig voor de nogal gevoelige huid van onze hond. Het ruikt ook nog eens heel lekker!

Eric (22-03-2017) FullFullFullFullFull Deze spray werkt opmerkelijk goed! Ons huis meurt niet meer naar hond. We sprayen dit op onze bank, gordijnen en rechtstreeks op haar vacht. Tip: Jammergenoeg niet in de winkel te koop waardoor ik steeds verzendkosten moet betalen. Pakket was ook een dag later binnen dan beloofd.

Reactie Tophond: Beste Erik dank voor uw feedback, erg fijn dat de spray bevalt. Wat betreft de verzending, we proberen ernaar te streven binnen 24 uur te leveren, helaas lukt dit niet altijd.

ferry (16-02-2017) FullFullFullFullFull Ik ben tevreden over de kwaliteit van dit product - stinkende hondensmell is opvallend minder aanwezig

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten