Top

TopHond Nagelschaar

  • TopHond Nagelschaar
  • TopHond Nagelschaar
  • TopHond Nagelschaar
rating 5
(5 / 1 Reviews)
9,00
Tijdelijk niet op voorraad (Verwacht 20-4)


Kwalitatieve nageltang voor honden en katten.


Materiaal: Hoge kwaliteit Roestvrij Staal

Maat: 4,5 inch

Ringen Maat: 23mm

Snijrand Maat: 18 mm roestvrijstalen messen die het precies, schoon en snel knippen makkelijk maken.

 

De Tophond nagelschaar is ideaal voor zowel katten als honden. De schaar is ontworpen met zeer gebruiksvriendelijke handvatten. De schaar heeft een ontwerp wat het knippen nog veiliger en makkelijker maakt.

Met de halve cirkelvormige inkepingen aan de uiteinden van de schaar kunt u het gedeelte van de nagels zien dat u knipt, waardoor het knippen van de nagels van uw hond of kat veiliger wordt.

De Tophond nagelschaar is veilig om te gebruiken bij rassenhonden, konijnen, cavia's, vogels en andere huisdieren. De hoogwaardige roestvrijstalen bladen zorgen ervoor dat deze nagelschaar scherp is en scherp zal blijven, ondanks veelvuldig gebruik.

 

Met de nagelschaar van Tophond kun u de nagels van uw hond of kat op een veilige en comfortabele manier knippen zonder dat u dit hoeft te laten doen door dure dierenartsen of groomers.

Geef uw huisdieren het comfort dat ze verdienen, terwijl u ondertussen uw bekleding in huis en uzelf beschermt tegen krassen.

 

Geniet van de leuke tijd met je hond of kat, zonder dat je een nare kras of schram krijgt door te lange of scherpe nagels.


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

Rick (10-06-2018) rating 5 Fijne schaar, degelijk!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over