Top

OxyPet Mondwater

  • OxyPet Mondwater
15,00
Tijdelijk niet op voorraad (Verwacht 28-04-2020)


Waarom is gebitsverzorging bij dieren zo belangrijk?

Problemen met het gebit maakt je viervoeter niet alleen ongelukkig, ook kunnen gebitsproblemen het aantal levensjaren flink verkorten. 


Wat is OxyGene?

De producten van OxyFresh zijn voorzien van de diervriendelijke formule OxyGene. Oxygene is een gestabiliseerde versie van chlorinedioxide. Chlorinedioxide is één van de allerbeste en meest veilige formules ter wereld waarmee een gezond dierengebit kan worden gerealiseerd. 


Waarom is OxyGene zo gewild?

De formule van OxyFresh Pet wordt wereldwijd iedere dag veelvuldig gebruikt door hondenbezitters, trimmers en dierenartsen. De OxyFresh formule maakt geen gebruik van nare chemische stoffen zoals chloorhexidine, triclosan en peroxide, maar juist van het veilige en krachtige actief zuurstof. 


Wat doet Oxygene?

OxyGene vernietigt organisch mondafval op een veilige manier. En juist dit mondafval, bestaande de uitwerpselen van de anäerobe bacterie, is dé hoofdveroorzaker van slechte adem en gebitsproblemen zoals ontstoken tandvlees, tandsteen en caries. 


De concentratie OxyGene in het mondwater is minimaal, maar sterk genoeg om al binnen enkele dagen opvallende resultaten te boeken. Het heeft slechts enkele seconden nodig om de bekgeur te neutraliseren en de bek in zijn geheel te ontdoen van bacteriën. 


Je huisdier merkt niets: smaak- en geurloos

OxyFresh Pet mandwater is een eenvoudig drinkwater-additief, zónder smaakstoffen, zónder kleurstoffen en zónder nare chemicaliën die je vaak terugziet bij de reguliere dierenspoelmiddelen. Je huisdier zal het op geen enkele manier opmerken, de smaak en geur van het drinkwater verandert niet.


Makkelijk in gebruik 

Vul 1 dopje met vloeistof en giet het in de drinkbak van je hond of kat. Iedere keer dat je het drinkwater ververst

Resultaat binnen 2 dagen

Iedere keer dat je huisdier water drinkt, wordt het gebit besprenkeld met OxyGene. Al na enkele dagen zal de ademkwaliteit met enorme stappen zijn verbeterd. Na enkele weken zul je merken dat er geen tandplak of tandsteen wordt gevormd. Tanden worden witter en schoner en de algehele conditie van het tandvlees verbetert. 


Hoe kan tandsteen verdwijnen zonder een professionele gebitsreiniging?

OxyGene is niet alleen opvallend goed tegen ademgeur, het helpt tegelijkertijd mee in het bestrijden van tandsteen en tandplak langs de tandvleesranden en op het tandglazuur. Door OxyGene lost tandsteen namelijk langzaam op. Door het eten van ruwe brokken en kauwen op bot wordt het tandsteen er als het ware afgekrabd. 


Heeft je huisdier overmatig veel tandsteen?

Gebruik dan ook de OxyFresh gel, die je kunt aanbrengen op de tanden en langs de tandvleesranden. Hetzelfde principe, het resultaat wordt sneller bereikt, alleen iets meer gedoe. 

Tegelijkertijd kun je desgewenst de tandenkrabber van AE Dogz gebruiken.


Complimenten van de dierenarts 

Wanneer je hond of kat naar de dierenarts gaat voor controle, hoeft er vaak geen professionele gebitsreiniging meer toegepast te worden. De dierenarts zal het baasje complimenteren voor het goed onderhouden van het gebit, ook al is er geen tandenborstel aan te pas gekomen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code