Top

OxyPet Oorreiniger

  • OxyPet Oorreiniger
  • OxyPet Oorreiniger
  • OxyPet Oorreiniger
rating 5
(4.7 / 11 Reviews)
15,00

Bestel er 2 voor €25 totaal of 4 voor €44 totaal
Vandaag besteld, morgen in huis

OxyPet oordruppels zijn bewezen effectief om bij honden en katten overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang te verweken en te verwijderen.


OxyPet Ear Cleaner:

 Voorkomt en verhelpt oorinfecties zonder pijn of bijwerkingen
 Verwijdert oorsmeer, oormijt en viezigheid snel en effectief
 Prikt, bijt en brandt niet
 Ontstekingsremmend, desinfecterend
 Jeukstillend
 Neutraliseert vieze geurtjes
 Geeft verlichting bij pijn
 Aanbevolen door dierenartsen
 Werkt op basis van Oxygene®


Wat is het verschil met andere producten?
De meeste commerciële oor-desinfectiemiddelen maken gebruik van dubieuze ingediënten zoals alcohol en bijtende chemicaliën, waardoor uw huisdier te maken kan krijgen met vervelende bijwerkingen zoals pijn en een beschadigde huid in de gehoorgang. OxyPet Ear Cleaner werkt op basis van het diervriendelijke Oxygene®, waardoor de gehoorgang snel en pijnloos kan worden schoongemaakt, zónder vervelende gevolgen voor uw viervoeter te veroorzaken! Uw hond zal van u houden! 

Gebruiksaanwijzing
Draai de witte afsluitdop open en breng het uiteinde verticaal in het oor terwijl de oorschelp omhoog wordt aangetrokken. Breng 10-15 druppels aan in ieder oor. Masseer de oren aan de basis.

Laat uw huisdier met zijn hoofd schudden en veeg daaropvolgend met een droge doek het vuil uit de oren weg. Gebruik OxyFresh Pet Ear Cleaner zo vaak als nodig zodat u zeker weet dat er geen oorafval achterblijft. 

Wat zijn de ingrediënten?
Water (Aqua), Decyl Glucoside, Sodium Chlorite(Oxygene® Stabilized Chlorine Dioxide), Hydroxypropyl Methylcellulose, Potassium Phosphate, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben. Inhoud: 237 ML


Reviews (11)
rating 5 (4.7 / 11 Reviews)

rating 5 Prima spul. Als ik het regelmatig gebruik geen oorontstekingen en geen geur bij onze stokoude labrador.

rating 5 Mijn franse bull had enorm last van rode, geïrriteerde vieze oren. DA kon niks vinden maar ze krabde enorm eraan. Toen las ik deze reviews en dacht probeer het maar is en ook ik heb eindelijk een product wat super goed werkt. Ze heeft geen rode oren meer en krabt ook niet meer. Erg tevreden.

rating 5 Top product. Mijn hond had heel veel last van oorsmeer. Hij vind het zeer onprettig om iets in zijn oor gedruppeld te krijgen dus maak ik zijn oren voorzichtig schoon met kletsnatte wattenschijfjes met Oxyfresh. Nu gaat hij er gewoon voor liggen. Moest ik eerder elke week zijn oren reinigen, nu nog maar 1x per maand.
Zeker een aanbeveling voor alle honden.

rating 5 super het werkt goed het oor is nu rustiger en de jeuk en roodheid weg topprodukt

rating 5 Werkt het ook bij katten?

Reactie Tophond:
Beste Marino, de oorreiniger van Oxypet is ook zeer geschikt voor gebruik bij katten

rating 5 Fijn product en ik moet zeggen er was geen irritatie bij onze hond.

rating 4 Gisteren besteld, vandaag keurig ontvangen. Ik kan uiteraard nog geen oordeel geven over de werking maar wat wel direct opviel is dat mijn honden na het inbrengen veel minder heftig reageerden zoals ze in het verleden met andere middelen deden. Wellicht dat andere middelen toch branden of pijn doen maar dit product doet dat blijkbaar niet.
Even afwachten of het ook daadwerkelijk gaat werken maar ik heb er een goed gevoel over.

rating 5 Hi
I am wondering if you send your products to Australia?

rating 5 Getipt door mijn dierenarts, ik begrijp waarom, super fijn en werkzaam product.

rating 5 Misschien een gek verhaal dit. De oorreiniger is niet alleen goed om de oren van mijn hond mee op te poetsen, het werkt ook voor iets anders. Toen mijn hond per ongeluk inkt in haar vacht kreeg, lukte het mij om het met deze earcleaner eruit te krijgen!

rating 3 Beste mensen van Tophond. Ik moet eerlijk bekennen over het product ben ik heel erg tevreden. Echter hadden jullie je wel aan de levertijd kunnen houden. Het heeft 4 dagen geduurd voordat ik het kreeg en niet binnen 1 dag zoals jullie beloven. Niet zo netjes.

Reactie TopHond: Dag Ferdy. Fijn dat het product bevalt. Onze excuses voor de late levering. DHL heeft een aantal pakketten in de verkeerde vrachtwagen geplaatst waardoor er flinke vertraging is opgetreden. We hebben u een kortingscode toegemaild mocht u in de toekomst weer bestellen. Hartelijke groet, Peter van Tophond.


Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code