Top

TopHond Tekentang

  • TopHond Tekentang
  • TopHond Tekentang
  • TopHond Tekentang
rating 5
(5 / 2 Reviews)
7,00


TOPHOND TEKENTANG

Tekentang voor het verwijderen van teken bij uw hond of kat. 
 Veiliger en effectiever dan een pincet of plastic tangetje.

Vandaag besteld, morgen in huis!

TopHond tekentang versus pincet of plastic grijpertje

Niet zomaar is de roestvrijstalen Tophond tekentang één van de meest verkochte tekentangen ter wereld! De meeste tekentangen van plastic doen niet wat ze moeten doen. Net als een pincet breken plastic tangetjes de teek in tweeën en laten ze sporen achter waardoor uw hond alsnog ziek kan worden. Om deze problemen te voorkomen is de TopHond tekentang ontworpen!

Waarom werkt de TopHond Tekentang zo goed?
  • Tophond heeft twee happertjes, die de teek er volledig uitwippen, zonder de teek te vernietigen.
  • Het handvat met ribbelige textuur heeft daarbij een uitstekende grip, waardoor de uitwipbeweging daadkrachtig verloopt.
  • De happertjes zijn niet scherp waardoor je je (zoals bij een pincet of plastic grijpertje) geen zorgen hoeft te maken of je je hond of kat bezeert.
  • De Tophond Tekentang bevat tevens een "angled head" waardoor je eenvoudig de moeilijkste plekjes bereikt. 
  • Levenslange garantie, roestvrij staal van duurzame kwaliteit.


HOE WERKT HET? 

Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

Frederik (21-04-2017) rating 5 Dit had ik veel eerder moeten kopen! Steeds mijn hond lastig vallen met een pincet. Dit gaat veel gemakkelijker. Je veegt als het ware zo de teek weg. Als je maar goed op de huid zit dan gaat de teek er altijd in z'n geheel uit.

Henk H. (26-07-2015) rating 5 Wij leven in een bosrijke omgeving, waar teken prominent aanwezig zijn. Tot nu toe heb ik met dit handige tangetje twee teken bij mijn hond verwijderd. Dit tangetje is gemaakt van roestvrij staal en voelt sterk aan. De handgreep is ribbelig van structuur zodat je met een vaste hand / grip de teek verwijderd zonder dat je sporen achterlaat zoals de meeste tangetjes wél doen. De twee grijpertjes zijn zijn niet scherp maar mooi afgerond zodat je je niet druk hoeft te maken dat je je hond bezeert. Veel andere tangen doen dit wel. Ik heb dit tangetje gratis gekregen in ruil voor het posten van mijn bevindingen op deze website.

Reactie Orapup: Dag Henk, dank voor uw positieve review!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over